Vi leverer sikre og praktiske yrkesbiler til alle bransjer. Med vår ekspertise innen bilinnredning tilpasser vi løsningene etter dine spesifikke behov, uansett hvilken bransje du tilhører.

Bilen som arbeidsverktøy

Ulike yrker har ulike behov, og sammen finner vi den beste bilinnredningen for din arbeidshverdag. Vi kan for eksempel tilpasse bilen for deg som:

  • Er håndverker og ønsker god organisering av verktøy
  • Kjører taxi og vil tilpasse for rullestolbrukere
  • Driver kjøreskole og trenger ekstra pedalsett

Ta kontakt og fortell oss hva du jobber med, så finner vi den riktige løsningen for deg.

Bilinnredning for en effektiv arbeidshverdag

For å slippe å bruke tid på å lete etter materialer og utstyr er det viktig å ha arbeidslys og et godt organisert system som er lett å opprettholde i yrkesbilen. Vi har fleksible systemer som utnytter plassen best mulig, og hjelper deg å skreddersy bilinnredning tilpasset din arbeidshverdag.

Spesialtilpasninger

Trenger du å tilpasse yrkesbilen din for rullestolbruk? Vi tilbyr mange løsninger for å sikre en trygg og komfortabel reise for både deg og dine passasjerer. Vårt utvalg inkluderer rulleramper og plattformheiser som gir enkle og sikre løsninger for inn- og utstigning, samt karosseriendringer som senker gulvet for mer plass og komfort. I tillegg benytter vi solide skinnesystemer som sikrer rullestolen effektivt under transport.

Taxi

Quipd AS tilbyr pålitelige løsninger for transport av rullestolbrukere i taxi. Våre løsninger er tilgjengelige for de fleste 7-9 seters personbiler i det norske markedet. Vi leverer løsninger med nedfellbar rampe, komplett rullestolinnfestning og mulighet for ekstra seter når rullestolplassen ikke er i bruk. Rampen kan enkelt felles ned, og sikrer et flatt gulv med god plass til oppbevaring av bagasje.

Quipd AS sørger for visning og godkjenning iht. kjøretøyforskriftene.

Kjøreskolebil

Som kjøreskoleinstruktør er det avgjørende å kunne ta over kontrollen når situasjonen krever det. Vi tilbyr sjåførlærerpedaler for gass, brems, og clutch, tilgjengelige med enten stag- eller wireoverføring, som kan plasseres der du trenger dem.

Quipd AS har inngått en partneravtale med Norges Trafikkskoleforbund, noe som betyr ekstra gode betingelser for dere som er medlemmer.

Se og hør om en av våre løsninger.
Portrettbilde av Vidar Andersen i blå skjorte.

Vi tilpasser bilen for din arbeidshverdag

Våre eksperter hjelper deg å finne den beste løsningen for din hverdag på jobb. Ta en prat med oss på telefon 94 13 05 88 eller post@quipd.no Se også vår produktkatalog her

Ta en prat med oss